0
Genç bayanların tercihi olan kısa saç modelleri ve kısa saç sitilleri nasıl olmalı bakımı nasıl olur kısa saç şekilleri ve tarzı hakkında görüş ve önerilerimin bulunduğu bir söyleşi sunacağım.


Yapılan araştırmalara göre kısa sac modelleri olan kızlarda enerjik ve atletik yapıları ile hemen toplumda fark edildiği ortaya çıkmıştır. Kısa sac modelleri yapmak isteyen gençler tarzım nasıl olsun diye düşündüklerinden ve araştırma yaptıklarından onlara aşağıdaki birbirinden güzel ve şık kısa sac modelleri bayan çeşitlerini sunmak istedim. Günlük bakımı kolay olduğundan geçen sezon da en fazla terçih edilen saç sitili olarak kısa sac modelleri tercih edilmiştir. Şampuan firmaları ise genelde uzun saçlı bayanları reklamlarında oynatsada en etkili ve şık görünümün kısa sac modelleri bayanlarda durduğu gözlenmiş ve anketlerde çıkmıştır. Görselliğe önem veren bayanlar önce saçlarından başlayıp sonra kıyafet tarzına bakarlar saç modeli olarak ta kısa sac modelleri kadınların ve gençlerin tercihi olmaktadır.
 NEDEN KISA SAÇ TERÇİH ETMELİYİM 
 Bazı yorumlara göre; Kısa saç, kullanımı kolay bir saçtır. yıka ve çık şeklinde. modern yaşamın bir getirisi aslında. hem ayna karşısında geçen zamandan kazanmak, kadın dediğin uzun saçlı olur inanışına bir isyan. erkek dediğin de kısa saçlı olmak zorunda değildir e alternatif anlayış. herkese yakışmaz, evet sinead o'connor, natalie portman, halle berry veya sharon stone örnekleri güzeldir tabi. ehli bir kuaför tarafından kesilmesini tavsiye ederim, zira benim birkaç başarısız denemem olmuştu. Ahmet abi gibi dolaşıyordum sokakta. Saç değişikliği depresyon belirtisi falan derler. değişikliğe herkesin ihtiyacı vardır aslında. kadınlar için genellikle ya alışveriş ya kuaför bir kaçış yöntemi olmuştur. Bir nevi oyalanma. Ben bunu gereksiz görürüm ama illa ki iyi geleni de vardır.
KISA ŞAÇ AVANTAŞLARI NELERDİR
  1. Erkekler çekici buluyor
  2. Her gün yıkamak gerekmez
  3. Her gün yıkamak gerekmez
  4. Genç bir görünüm sağlar
  5. Kusurları kapatır
  6. Aksesuarlar kullanımı kolay

 



 kısa saç bana yakışır mı diyenlere  işte yeni kısa saç modelleri ve kısa saç çeşitleri buyrun bir tanesini mutlaka beğeneceksiniz. 

Yorum Gönder

Görüşleriniz Bizim İçin Degerlidir. Teşekkürler.

Featured Post

Kanaviçe Masa Örtüsü ve Runner Örnekleri

KANAVİÇE MASA ÖRTÜSÜ VE RUNNER ÖRNEKLERİ NEDİR NE DEĞİLDİR ? Kanaviçe, çarpı işi demektir. Kare desenli ve keten kumaş üzerine, çapraz iş...

 
Top