0
Birbirinden güzel İğne Oyaları Örnekleri ve şık iğne oyası modellerini beğenizinize sunuyorum. Umarım Bu iğne oyararını Beğenirsiniz.
Farkındalık yaratmak isteyen genç ve kendini genç hissedenlerin tercihi olan elişi ürünlerin başında degisik igne oyaları yapmak ve evini süslemek gelmektedir. Tabiki bunların başında yazma igne oyalari örnekleri gelir bunları yaparken inanın çok emek harcanmaktadır yapılışı kolay zannedenler yanılıyor diyebilirim çünkü igne oyaları örnekleri yapan bir çok bayana sorduğumda tabiri caiz ise iğne ile kuyu kazıyoruz diyorlardı. Doğal olarak igne oyaları modelleri ne bakıpda bu çok basit bu çok kolay gibi sakın yorum yapmayın birçok iğne oyaları facebook sayfasını gezdiğimde insanlar moral ve motive edeceği halde olumsuz eleştiriler yönetmişler buda karşı tarafın şevkini kıracağı kanatindeyim.


Farklı kermeş ve hayır kurum ve kuruluşlarının yapacağı ücretsiz igne oyalari etkinliklerine katılmanızı ayrıca Yurtdışında iseniz igne oyalari türkçe ders veren derneklerin bulunduğunu biliyorum oralardan yardım ve destek alarak bu işi öğrene bilirsiniz. Bu arada siz değerli arkadaşlarımada bende öğretebilirim isterseniz iğne oyaları videoları çekerek yayınlayabilirim. Ama igne oyalari türkçe blog sayfalarının çokluğu beni bu konuya girmeme biraz öteledi ama gene de fikir ve düşüncelerimi resimlerle birlikte sizlerle paylaşmak istedim.
Birbirimden güzel iğne oyası örnekleri ile sizleri baş başa bırakıyorum. Sevgiyle kalın.



Bu Konumuzda en şık ve en güzel iğne oyası yazma modelleri iğne oyası modelleri 2016 en güzel iğne oyası modelleri 2016 yapılışı gönen iğne oyası modelleri hakkında bilgiler sunulmuş ve ayrıca; iğne oyası modelleri kolay iğne oyası modelleri facebook iğne oyalarım emine iğne oyaları türlerini bulacaksınız umarım beğenirsiniz.

Yorum Gönder

Görüşleriniz Bizim İçin Degerlidir. Teşekkürler.

Featured Post

Kanaviçe Masa Örtüsü ve Runner Örnekleri

KANAVİÇE MASA ÖRTÜSÜ VE RUNNER ÖRNEKLERİ NEDİR NE DEĞİLDİR ? Kanaviçe, çarpı işi demektir. Kare desenli ve keten kumaş üzerine, çapraz iş...

 
Top