0
Yazma Modelleri Hakkında merak ettiğiniz en güzel yeni yazma örneklerinin yorumlarını ve yazma modelleri resimlerini bulunan kişisel yorumlarım da İğne Yazma Modellerinin hiç değinilmeyen yönlerini bulacaksınız.
Beğenmeyen bayan yoktur sanırım tığ yazma modellerini ev hanımları veya genç kızların mutfakta yemek yaparken başlarını kapatmaları gerektiğini bildiklerinden "Yemeklere kıl dökülmesin diye" mutlaka yazma modelleri 2016 örneklerinden bir tanesini beğenerek kendilerine almaları veya igne yazma modelleri örmeleri gerekmektedir. baba veya eşlerin yemekten kıl çıkmasına gösterecekleri tepki ne olur bilinmiyor çünkü. Yapılışı kolay iğne oyası yazma modelleri resimlerinden indirerek buna göre bir tane kendinize yapmanız önemle önerilir.

Yapması zor gibi görünen yazma modelleri ve fiyatları 20-35 lira civarında kermeslerde bulabilirsiniz. Elişi yazma modelleri 2016 yılında bir çok kermeste denk geldim fakat buradaki gibi güzel ve şık yazma modellerini pek bir yerde bulamadım diyebilirim. İtiraf ediyorum arkadaşlar iğne oyası yazma modellerini ben yapamam çok marifet isteyen elişleri ama sizler için yapılışları yazma kenarı nasıl yapılacağını sizlere ilerdeki konularımda paylaşacağım.
Evinizde Değişik bir şekil vermek istiyorsanız kendinize burdaki yazma modellerinden bir tanesini günlük stil olarak kendinize alın değerli blog okuyucularım.
Yazma Modelleri
yazma Modelleri


Buradaki yazma ornekleri ve tulbent kenari ornekleri 2016 yılında yapılan yeni yazma örnekleri iğne oyası modelleri 2016 yazma kenarı modelleri yazma örnekleri yeni yazma oyaları anlatımlı yazma örnekleri ve yapılışları yazma oyası örnekleri anlatımlı şekilde bulabilirsiniz.

Yorum Gönder

Görüşleriniz Bizim İçin Degerlidir. Teşekkürler.

Featured Post

Kanaviçe Masa Örtüsü ve Runner Örnekleri

KANAVİÇE MASA ÖRTÜSÜ VE RUNNER ÖRNEKLERİ NEDİR NE DEĞİLDİR ? Kanaviçe, çarpı işi demektir. Kare desenli ve keten kumaş üzerine, çapraz iş...

 
Top