0
Yeni Doğan bir berekli aileye giderken ne alayım diye düşünmesi ne kadar insanı yorar bilirim. Bu bakımda bebek kazak örnekleri ve yapılışı hakkanda bir araştırma yaparak, şimdiden bir kaç erkek bebek kazak modelleri ve kız çocuğu için kazak örneklerini derleyerek bir kaçta püf noktasını araştırarak sizlere paylaşmak istiyorum.

Öncelikle erkek bebek kazak modelleri ve yapılışı hakkında bir kaç detayı sizlere vereyim, tabiki erkek çocuk için koyu renkler ve mavi ağırlıklı bir secim olarak şık bir ip seçmelisiniz, burada sıkı bir kazak olmasıni istiyor iseniz ince numara şiş kullanmalısınız (2 Numara) benim tercihim 2 numara fakat sizin tercihinz geğişebilir. Düz bir Kazak başladğım bu şık olmaz demeyin sonradan işleme ilede şekil ve motif verilebilir moralinizi bozmayın devam edin bence bitirince kumaş şekil ve desenleri konumuzdan bir kaç şekil alarak bunu iğne ile örülmüş kazağın üzerine işleyebilirsiniz. Bebek kazak modelleri ve yapılışları video su olarak bir kaç tane youtube den buldum fakat en hoşuma gideni sizlerle paylaşayım dedim çünkü bebek kazak modelleri 2017 örnekleri gerçekten harika tasarım ve örneklerle dolu.

Elişi ve göz nuru emekleri yapan kardeşlerimize bir tavsiyem var mutlaka yaptıklarını internet ortamında kendilerine özel bir blog kurarak örnegin esmamoda.blogspot.com gibi sergilesinler ve yaptıkları bu güzel elişileri herkese göstersinler, bayan kazak örnekleri olarak yapılan bu tarz örnekleri gören diğer bayanlara ilham olsunlar.

Bebek Kazak Modelleri Resimleri












Bu blogumuzda Bulunan örgü kazak modelleri ve açıklamalı yapılışları tamamen kendi bayan kazak örnekleri ve bebek kazak örnekleri üzerine kurulmuştur. Örneğin çoçuk kazak örgü modelleri ve yapılışları nasıldır veya bayan örgü kazak modelleri ve yapılışı nasıl yapılır sorularınıza örgü kazak modelleri resimli olarak örnekleri sunulmuştur. Bazı Salaş örgü kazak modelleri ve yapılışları hakkında ise daha sonraki konularda verilecektir, şimdilik örgü kazak modelleri açıklamalı şekilde buradan resimleri ve videosunu izleyerek fikir elde edebilirsiniz.

  Erkek çoçuk kazak örgü modelleri

Yorum Gönder

Görüşleriniz Bizim İçin Degerlidir. Teşekkürler.

Featured Post

Kanaviçe Masa Örtüsü ve Runner Örnekleri

KANAVİÇE MASA ÖRTÜSÜ VE RUNNER ÖRNEKLERİ NEDİR NE DEĞİLDİR ? Kanaviçe, çarpı işi demektir. Kare desenli ve keten kumaş üzerine, çapraz iş...

 
Top