0
 2017'de HERKESE MUTLU  YILLAR DİLİYORUM... :) :)
Hazırlanan bu kombine tasarımlar ile yeni yıla nasıl bir hazırlık yapan siz dereli blog okuyucularım ve kendim için başlıca yılbaşı masası yemekleri, yılbaşı masası süsleme, yılbaşı masa süsleme, malzemeleriyılbaşı masa örtüsü, yılbaşı süsleri yapımıyılbaşı led ışıklarıyılbaşı masa dekorasyonu ve  yılbaşı ağacı nasıl yapılır ve ne yapmam gerekir gibi sorularınıza cevaplar bulacaksınız, Hadi Başlayalım mı?

Merhaba 2017 demeye sayılı günler kaldı. Yeni yıla girerken arkadaş gruplarını, yakın akrabalarınızı ve değer verdiğiniz misafirlerinizi ağırlayacağınız kuvvet ve ihtimal 2017 yılbaşına gireceğiniz ortamdaki masanız nasıl olmalı gelin sizlerle bu dizayn ve süllemeleri ile bir fikir alış verişi yapalım. Çünkü Yeni yıla sayılı günler kaldı.

Bazıları gibi bende evime yemekli misafir davet ettiğimde, Özellikle Yılbaşı Yemeklerinda  bu olay daha fazla oluyor. Yemeklerden önce yemek masasının nasıl süsleneceği bunun telaşı sarar bende. Masada mum (Yemek Masası Mumu Renkleri ile tabiki), Kırmızı ağırlıklı çiçek bulunsun masamın dizaynı nasıl olsun, Çiçeklerle uyumlu masa aksesuarları neler olsun,  Peçetelerin katlanması tabiki masa ile renk uyumu olan peçeteler, yemek çatal bıçak peçetesi süslü katlaması nasıl olacak... Diye uzayıp gidiyor kafamdaki ayrıntılar. :)

İşte Yılbaşı yemeğinin hazırlanmasından daha çok Yılbaşı Sofrası Süsü hazırlamak ve masaya yerleştirmek benim daha çok zamanımı alıyor. Dolayısıyla Yılbaşı Yemek Masası Süsü ve Yılbaşı Yemekleri ni şimdiden araştırmaya başladım bulunmaktayım. :) Fakat Yemek olayı biraz uzun olacağından bu konumda masamızın dizaynı şekli ve süsü hakkında neler yapabiliriz neler yapmamalıyız bunun üzerine sizlerle mini bir fikir alış verişi (ting tang) yapmak istiyorum.

2017 Yeni yıl ağacı

2017 Yılbaşı Masası Dekorasyonu ve Masa Sitilleri

Öncelikle Yılbaşı ağacından başlayalım kendi ellerimiz ile yaptığımız süsleri takalım isetr ışıklandırma yapın isterseniz mum kullanın benim tercihim renkli mini mumlar ama uzun ömürlü mum olmasına dikkat edin.İsterseniz let ışıklarlada süsleyebilirsiniz siz mum ile yapacaksanız ağacınızın yanmaması için özel bir alan hazırlayın...
Masa örtüsü olarak tarzınızı bilmiyorum fakat benim kisi siyah ve kırmızı ağırlıklı olarak beyaz masa örtüsü kullanmayı düşünüyoyum. Tabi Kırmızı olarak canlı gül yaprakları ile servis arasını süslemek ve bardak mumlar ile de los bir ortam hazırlamak bence Yılbaşı Masası Süsü olarak yeter mi aceba... Ne dersiniz. :)

Yine Kırmızı severler için Masa örtüsü beyaz fakat servis peceteleri kırmızı ortaya Güzel ve Büyük bir orta vazı vazı içerisine mümkün ise bahaç çiceği veya pecetelere uyumlu şık bir çicek te güzel olacağı kanatindeyim, Kadeh ve gene küçük müm bardakları ile masa süslemesi yapılabilir. 

İşte en önemli masaya geldik. Şayet ben sevdiğim ile başbaşa yeni yıla girmek isityorum nasıl bir Yeni yıl masası süslemem gerekir diye düşünen bayanlarada önerim penbe ağırlıklı kapli aksesuarlarla tabiki zemin beyaz bir masa romantizmin yeni yıl ile birleşmesi gerçekten güzel olur düşüncesindeyim.

Bulunduğunuz yer dışarı ısıtmalı olabilir bahçeniz de olabilir burası işte yeni yıl için kutlamaları için havai fişek gösterisi de yapacaksınız. O zaman kesinlikle sizlere kırmızı aksesuar bu kadeh ve vazo da olabilir.
Kırmızı ve Kerem renginin uyumlu olmasını hep beğenmişimdir, kendi tarzım olan bu uyumdan yola çıkarak Kırmızı gül ve Kırmızı yemek peçetesi ve şık kadehlerle hazırlanmış asil ve güzel bir masa elde edebiliriz. Tabi ki Gül taneleri ile masanın ahengini verebilir kırmızı mini mum ilede süs yapabiliriz.
Yılbaşı masasının ağırlıklı olarak güller ile süslediğimi düşünüyorum isterseniz böyle gümüş renkli bir masaya bu tarz gayet şık ve toplu misafir ağırlamak isteyenlere ise gayette güzel bir Yeniyıl Masası süslemek tercih edilebilir.. Benim favorim.... :)
Şimdi bu yeni yıl masasının süsü ise mini vazolara konmuş bahar çiceklerinden oluşan konbineler ile güzel ve şık bir ÇİÇEK KALP oluşturabilirsiniz. Bu tarz sade ve gösterişli bir masa elde etmek için 24 tane mini vazo yeterli olacaktır. Yılbaşı Masasının tam ortasına mumlar eşliğinde yerleştirdinizmi işte şık ve güzel bir yeniyıl masası kompozisyon oluşur, :)
Renk olarak kırmızıyı kullanarak ağırbaşlı diye tabir edilen misafirleriniz var ise işte bu tarz şık bir masa oluşturabiliriz. Kırmızının ağır havasını ile servis tabakları arasına serpiştirdiğiniz beyaz li yemek tabakları ve kadehler ile masanızın ağır rengini yumuşatabilirsiniz.
 Bir başka tarz ise toplu yemek masası olarak gene kırmızı ağırlıklı yeniyıl masası fakat bu kalabalık misafirler için alabilir 16 lı veya 18 li misafir gruplarına hazırlana bilir bir masa düzeni diye düşünüyorum, bu dekorasyon projisi benim tarzım değil fakat tercih edilebilir bir yöndemdir.
Hazırlanan Bu Kombine tasarımlarda hedeflenen aramalar başlıca şunlardır. yılbaşı masası yemekleri yılbaşı masası süsleme yılbaşı masa süsleme malzemeleri yılbaşı masa örtüsü yılbaşı süsleri yapımı yılbaşı led ışıkları yılbaşı masa dekorasyonu ve  yılbaşı ağacı nasıl yapılır ve ne yapmam gerekir gibi sorularınıza çevaplar bulacaksınız. 
2017 MUTLU YILLAR... :)

Yılbaşı Masası Dekorasyonu

Yorum Gönder

Görüşleriniz Bizim İçin Degerlidir. Teşekkürler.

Featured Post

Kanaviçe Masa Örtüsü ve Runner Örnekleri

KANAVİÇE MASA ÖRTÜSÜ VE RUNNER ÖRNEKLERİ NEDİR NE DEĞİLDİR ? Kanaviçe, çarpı işi demektir. Kare desenli ve keten kumaş üzerine, çapraz iş...

 
Top